Monster muts | Kinky monster

Monster muts | Kinky monster

Welke Monster muts kies jij? In het Roze of een in het Limoen groen? In ieder geval zitten ze heerlijk warm en staan fashionble naar de laatste mode voor de win... Lees meer

10475861
€11,50 € 9,25 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Welke Monster muts kies jij? In het Roze of een in het Limoen groen? In ieder geval zitten ze heerlijk warm en staan fashionble naar de laatste mode voor de winter. Zo denken ze er in het Zuiden tijdens het carnaval in ieder geval wel over met onze Monster muts Kinky monster. Deze muts is alleen bestelbaar in de maat one size en is gemaakt van 100% polyester.

Specificaties: Monster muts

  • Maat indicatie: One size fits all
  • Kwaliteit: 100% polyester
  • Exclusief: Schoenen en bikini.

Het dragen van de Monster muts

De Monster muts kan je dragen naar verschillende thema feesten zoals onder andere een fantasie thema feest of naar de Carnaval. Je kan het met elke outfit combineren zelfs met een bikini! Maar ook is het mogelijk om het te dragen met kleding.

Deze Monster muts heeft aan de voorkant een monster gezicht en heeft lange flappen aan de zijkant van de muts wat je oren lekker warm zouden houden. Ook zijn er bolletjes aan bevestigd die zorgen voor een speelse look.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.