Monster jurkje

Monster jurkje

Ben jij het monster dat zich van een grappige kant laat zien? Met dit kleurrijke monster jurkje ben jij het monster wat met open armen wordt ontvangen. Het kleu... Lees meer

15805792
€27,50 € 24,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Ben jij het monster dat zich van een grappige kant laat zien? Met dit kleurrijke monster jurkje ben jij het monster wat met open armen wordt ontvangen. Het kleurrijke en originele kostuum van partyCorner bevat ook een monstermuts met prachtige ogen, een monster jurkje en pluizige beenwarmers met een gevarieerd kleurenpalet.

Productspecificatie Monster jurkje:
  • Kleur: roze/paars
  • Maat: 38/40
  • Materiaal: polyester
  • Bestaat uit: monster muts, jurkje en bijpassende beenwarmers

Monster jurkje kopen

De leukste verkleedkostuums vind je bij PartyCorner. Zo ook het Monster jurkje. Deze vrolijke Monster jurkje kun je dragen tijdens kinderfeestjes, festivals en noem maar op. Behalve het online bestellen van het Monster jurkje, kun je deze ook komen kopen in onze winkel in Zaandam.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.