Monnik kleding kopen

Monnik kleding kopen

Monnik kleding kopen en dan een sabatical year? Bestel dan bij onze webwinkel je monnik kleding. Deze mooie bruine ruimvallende habijt zit comfortabel en versto... Lees meer

621239
€21,95 € 14,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Monnik kleding kopen en dan een sabatical year? Bestel dan bij onze webwinkel je monnik kleding. Deze mooie bruine ruimvallende habijt zit comfortabel en verstopt alle spannende onderdelen. Laat de nonnen maar raden. Alleen kijken maar aankomen niet. Zelfs je gezicht blijft verborgen onder de grote capuchon, spannend en mysterieus.


Specificaties: Monnik kleding kopen

  • Bestaat uit: habijt met capuchon
  • Maatindicatie: M/L
  • kleur: bruin
  • inbegrepen: wit koord
  • 100% polyester 

Monnik kleding kopen

Het kloosterleven is een groot feest in deze priester kleding. Bestel met al je vrienden bij PartyCorner.nl deze priesterkleding en je ontvangt een leuke korting. Je steelt de show in je mooie priesterkleding bij de nonnetjes. Ze dansen om je heen als bijen om de honing. Denk aan je geloof! Vergeet vooral niet even te kijken bij de gerelateerde produkten zoals een monnikpruik of een groot kruis.


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.