Modus Vivendi vierkante borden roze

Modus Vivendi vierkante borden roze

Leuke Vierkante plastic borden baby roze voor de kleine meid haar eerste verjaardag! De plastic bordjes zijn verpakt per 8 stuks en hebben een doorsnee van 18x1... Lees meer

6352060
€4,00 € 3,25 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Leuke Vierkante plastic borden baby roze voor de kleine meid haar eerste verjaardag! De plastic bordjes zijn verpakt per 8 stuks en hebben een doorsnee van 18x18 centimeter. Bij grotere afname geven wij graag een korting weg vraag er naar. Voor een gemakkelijke kinderfeestje of baby shower kies dan voor deze vierkante plastic borden baby roze.

  • Kleur: roze
  • Aantal: 8 stuks
  • Bestaat uit: 18x18 cm vierkante borden servies
  • Een item uit de collectie van tafel decoraties

Plastic borden baby roze

Deze Vierkante plastic borden baby roze voor de kleine dames is ideaal om een kinderfeestje thuis te geven. De bordjes zijn onbedrukt met een frisse unie kleur baby roze.

Partycorner heeft een hele servies set in zijn assortiment bestaat uit: roze plastic borden en bestek, plastic glazen,slingers, kaarsjes en nog veel meer genomen met het complete aanbod van al je eerste verjaardagsfeestje.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.