Modus Vivendi vierkante borden blauw

Modus Vivendi vierkante borden blauw

Leuke Vierkante plastic borden baby blauw voor de kleine man zijn eerste verjaardag! De plastic bordjes zijn verpakt per 8 stuks en hebben een doorsnee van 18x1... Lees meer

6350936
€4,00 € 3,25 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Leuke Vierkante plastic borden baby blauw voor de kleine man zijn eerste verjaardag! De plastic bordjes zijn verpakt per 8 stuks en hebben een doorsnee van 18x18 centimeter. Bij grotere afname geven wij graag een korting weg vraag er naar. Voor een gemakkelijke kinderfeestje of baby shower kies dan voor deze vierkante plastic borden baby blauw.

  • Kleur: baby blauw
  • Aantal: 8 stuks
  • Bestaat uit: 18x18 cm vierkante borden servies
  • Een item uit de collectie van tafel decoraties

Plastic borden baby blauw

Deze Vierkante plastic borden baby blauw voor de kleine dames is ideaal om een kinderfeestje thuis te geven. De bordjes zijn onbedrukt met een frisse unie kleur baby blauw.

Partycorner heeft een hele servies set in zijn assortiment bestaat uit: roze plastic borden en bestek, plastic glazen, tafel lakens , ballonnen en nog veel meer genomen met het complete aanbod van al je eerste verjaardagsfeestje of babyshower.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.