Modelleer nep snor om te stijlen kopen

Modelleer nep snor om te stijlen kopen

Modelleer nep snor om te stijlen kopen? Want snel even een snor laten groeien voor een thema feestje is geen optie. Wij hebben een Modelleer nep snor om te stij... Lees meer

50851526
€2,75 € 1,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Modelleer nep snor om te stijlen kopen? Want snel even een snor laten groeien voor een thema feestje is geen optie. Wij hebben een Modelleer nep snor om te stijlen om zelf te bepalen waarop je wilt lijken want wat is nou een vermomming zonder gekke snor. Deze Modelleer nep snor om te stijlen is van mooi synthetische haar en voorzien van een standaard plakrand aan de achterzijde van de plaksnor. Is het thema feestje of je vermomming klaar dan gewoon deze Modelleer nep snor om te stijlenvan je gezicht verwijderen en weer opbergen voor de volgende keer.

Product omschrijving: Modelleer nep snor om te stijlen

    Beschrijving: Modelleer nep snor om te stijlen
    Materiaal: 100% synthetische haar
    Voorzien: plakstrip achterzijde
    Maat: one size fits all
    Kleur: zwart
    Aanbevolen leeftijd: 6 jaar en ouder

Goedkope Modelleer nep snor kopen

Bij PartyCorner vind je voor elk feestje wel een bijpassende plaksnor en een een hoed. Welk thema feest je ook hebt, je vindt de leukste plak snorren en hoeden bij PartyCorner. Want behalve de normale hoeden, hebben wij nog veel meer geweldige feest hoeden in ons assortiment. Wil je je verkleden? kijk dan in ons assortiment van verkleed artikelen en stel je outfit samen.

Wil je er voor zorgen dat jouw snor goed blijft zitten? gebruik hiervoor de Mastix huidlijm speciaal gemaakt voor het vastmaken van nep haar. Mastix
Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.