Minnie mouse baby jurkje

Minnie mouse baby jurkje

Het Minnie mouse baby jurkje is een klein rood met witte stippen jurkje met witte tule kant in de petticoat, strik aan de voorkant en comfortabele achterkant ve... Lees meer

66206828
€28,50 € 23,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Het Minnie mouse baby jurkje is een klein rood met witte stippen jurkje met witte tule kant in de petticoat, strik aan de voorkant en comfortabele achterkant vetersluiting. De kleine strik van Minnie maakt dit Minnie mouse baby jurkje compleet. Minnie mouse baby jurkje gemaakt van zachte lycra stoffen.

Dit Minnie mouse baby jurkje kan in 3 maten geleverd worden en maakt jouw baby tot een Walt Disney ster wanneer ze dit Minnie mouse baby jurkje aan heeft.

Productspecificatie Minnie mouse baby jurkje

  • Materiaal: Stof met lycra en vilt
  • Samenstelling: 100% polyester
  • Maat 0-6, 6-12 en 12-24 maanden
  • Onderhoud: Handwas

Minnie mouse baby jurkje online kopen.

Bij Partycorner vind je de leukste kleding en accessoires voor elke leeftijd zoals dit Minnie mouse baby jurkje dat gebruikt kan worden voor bijvoorbeeld Carnaval, Halloween of een thema feest. Je kan je dus helemaal uitleven en een unieke outfit samenstellen. Bestel het Minnie mouse baby jurkje online of kom deze bekijken en passen in onze winkel aan de Westzijde in het Centrum van Zaandam.


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.