Mini Vampier prinses

Mini Vampier prinses

Ben jij een echte prinses? Of altijd al een prinses willen zijn? Zelfs met Halloween kun jij een prinses zijn. Dan wel met het kostuum Mini Vampier prinses 3 en... Lees meer

19584044
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€19,95 € 15,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Ben jij een echte prinses? Of altijd al een prinses willen zijn? Zelfs met Halloween kun jij een prinses zijn. Dan wel met het kostuum Mini Vampier prinses 3 en 4 jaar ook wel vampire princess genoemd. Door het Mini Vampier prinses 3 en 4 jaar kostuum ben jij oogverblindend op een griezelfeest waar jij een echte vampieren prinses bent en zullen alle ogen zeker op jou gericht zijn!

Productspecificatie: Mini Vampier prinses 3 en 4 jaar
  • Kleur: Zwart met rood en gouden details
  • Maat: Leeftijd tussen de 3 en 4 jaar
  • Materiaal: 100% polyester

Halloween Mini Vampier prinses 3 en 4 jaar kopen

Een echte prinses wil voor de griezeligste periode van het jaar, natuurlijk Halloween er ook als een prinses uitzien en naar het thema gekleed zijn. Dan kun jij het Halloween Mini Vampier prinses kostuum 3 en 4 jaar kopen voor een perfecte outfit. Jij zult zeker uitblinken met dit kostuum als een echte vampieren prinses.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.