Mini Vampier kostuum 3 en 4 jaar

Mini Vampier kostuum 3 en 4 jaar

Voor Halloween, de griezeligste periode van het jaar wil jij er natuurlijk geweldig uitzien en griezelig gekleed zijn naar het thema. Halloween Mini Vampier kos... Lees meer

19583888
€19,95 € 15,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Voor Halloween, de griezeligste periode van het jaar wil jij er natuurlijk geweldig uitzien en griezelig gekleed zijn naar het thema. Halloween Mini Vampier kostuum 3 en 4 jaar ook wel vampire scamp genoemd, is perfect geschikt voor wat jij nodig hebt om iedereen bang te maken op het griezelfeest. Met het Mini vampier kostuum 3 en 4 jaar zul jij uitblinken op het feest als een echte vampier!
Pas je wel op dat je niet teveel in het zonlicht komt?

Productspecificatie: Mini Vampier kostuum 3 en 4 jaar
  • Kleur: Zwart met rood
  • Maat: Leeftijd tussen de 3 en 4 jaar
  • Materiaal: 100% polyester

Halloween Mini Vampier kostuum 3 en 4 jaar kopen

Ben jij op zoek naar een griezelig kostuum voor Halloween? Ga dan het Mini Vampier kostuum 3 en 4 jaar kopen want dan heb jij een griezelig en stoer kostuum voor een Halloweenfeestje. Als een echte vampier pas jij goed op het feest en zul jij anderen bang maken. 

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.