Middeleeuwse shirt Ecru

Middeleeuwse shirt Ecru

Middeleeuwse shirt. PartyCorner is haar collectie met middeleeuwse kleding aan het uitbreiden. We hebben onder andere ridder kostuums, larp jurken, jonkvrouw ju... Lees meer

6890030
Neem contact op voor de levertijd
€24,98 € 16,23 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Middeleeuwse shirt. PartyCorner is haar collectie met middeleeuwse kleding aan het uitbreiden. We hebben onder andere ridder kostuums, larp jurken, jonkvrouw jurken, en ridderverkleedkleding in het algemeen. Naast de verkleedkleding hebben we ook nog andere Middeleeuwen aanverwante accessoires. 

Dit middeleeuwse shirt medieval is in de ecru kleur met veter sluiting en lange mouwen. Middeleeuwse shirts uit verschillende tijdperken maken het mogelijk voor jouw om je eigen outfit samen te stellen.

Middeleeuwse shirt Ecru

Productspecificatie

  • Kleur:gebroken wit
  • Maat: L en XL
  • Materiaal: 100% polyester
  • Leverbaar binnen 2-3 werkdagen
  • Bestaat uit:shirt

Middeleeuwse shirt Ecru ook wel als Medieval kleding of larp kleding genoemd

Al deze medieval kleding op zijn Nederlands gezegd, middeleeuwse kleding, kom je tegen in de site. De middeleeuwse shirt medieval wordt ook gedragen bij de populaire Een Live Action Role Playing Game, afgekort tot LARP waaraan enkele tientallen tot honderden spelers van jong tot oud tegelijkertijd terug keren naar de tijd van de fantasiewereld van middeleeuwen met kastelen, ridders en vikingen.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.