Middeleeuwse jurk Isolde

Middeleeuwse jurk Isolde

Middeleeuwse jurk Isolde maat M met bijpassende hoed. Wil jij je als een echte lady voelen kies dan voor deze mooie middeleeuwse jurk Isolde van prachtige kwali... Lees meer

621343
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€27,50 € 17,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Middeleeuwse jurk Isolde maat M met bijpassende hoed. Wil jij je als een echte lady voelen kies dan voor deze mooie middeleeuwse jurk Isolde van prachtige kwaliteit? De jurk is elastisch waardoor dit zeer comfortabel aanvoelt. Voel je een jonk vrouw in deze middeleeuwse jurk Isolde  Bij het Lady Isolde kostuum zit ook een leuke hoed waarvan je elastiek zowel aan de voor als de achterkant kunt dragen. Ben jij al klaar om naar het kasteel feest te gaan?

Product specificaties middeleeuwse jurk Isolde 

  • Kwaliteit: 100 % polyester
  • Kleur:       geel/zwart
  • Maat:        M
  • Verzorging: handwas

Goedkope middeleeuwse jurk isolde

Renaissance en Victoriaanse kleding stijl dragen in jouw lucht kasteel van ridders en jonkvrouwen kies dan voor de Victoriaanse kleding uit de Middeleeuwen en de Renaissance via PartyCorner.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.