Michael Myers masker kopen

Michael Myers masker kopen

Het Michael Myers masker vind je nergens zo goedkoop. Met dit masker speel jij de hoofdrol op jouw Halloween feest. In een Friday the 13th outfit ben je met Hal... Lees meer

55341227
€ 11,25 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Het Michael Myers masker vind je nergens zo goedkoop. Met dit masker speel jij de hoofdrol op jouw Halloween feest. In een Friday the 13th outfit ben je met Halloween de schrik van elk horror feest!. dit geheel over het hoofd dragende Michael Myers masker uit de film Halloween is van een natuurlike latex kwaliteit gemaakt door werelds meest bekende masker makers ontwerper.

Rick Sternbach, die als masker ontwerper voor de Star Trek werkte: The Motion Picture, The Next Generation, Deep Space Nine, Voyager en Nemesis is de grond legger van de Michael Myers maskers

Productspecificatie: Michael Myers masker

  •     Kleur: zie afbeelding
  •     Materiaal: latex
  •     leeftijd: 14 jaar en ouder

Michael Myers masker online bij PartyCorner.

Het Michael Myers maskergeeft je de mogelijkheid om te kruipen in het lijf van een gekke serial killer. Iedereen zal denken dat de film Friday the 13th werkelijkheid is geworden. Bekijk onze vele andere accessoires op PartyCorner web winkel of bezoek onze winkel in Zaandam. Waar je ook Michael Myers masker kopen kunt.

Het Michael Myers masker combineren.

Bij PartyCorner verkopen wij ook meer losse artikelen die te combineren zijn met dit Michael Myers masker zoals de nep horror kettingzaag en andere nep wapens en nep bloed on jouw outfit compleet te maken.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.