Mexicaansje jurk online kopen

Mexicaansje jurk online kopen

Deze Mexicaanse Jurk is ideaal voor bijvoorbeeld een thema feest, Carnaval of andere verkleed gelegenheid. Draag deze leuke en opvallende Mexicaanse Jurk ook in... Lees meer

1983448
€30,95 € 25,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Deze Mexicaanse Jurk is ideaal voor bijvoorbeeld een thema feest, Carnaval of andere verkleed gelegenheid. Draag deze leuke en opvallende Mexicaanse Jurk ook in combinatie met andere accessoires en kleding voor een unieke look, De Mexicaanse Jurk is is beschikbaar in de maten M/L en XL en is wit met rood en groen.

Productspecificaties Mexicaanse Jurk:

  • Maat: M/L en XL
  • ​Kleur: Wit met rood en groen (zie afbeelding)
  • ​Materiaal: 100% Polyester

Mexicaanse Jurk Online Kopen

​Voor deze Mexicaanse Jurk maar ook voor andere fiesta kleding en accessoires van hetzelfde en andere kleding zit je bij Partycorner aan het juiste adres, combineer door middel van onze uitgebreide selectie kleding en accessoires en maak jouw ultieme outfit. Bestel deze Mexicaanse Jurk online of kom deze bekijken en passen in onze winkel aan de Westzijde in het centrum van Zaandam.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.