Mexicaans Tiara La Pelona

Mexicaans Tiara La Pelona

Mexicaanse Tiara La Pelona ook wel als een Mexicaanse diadeem La Pelona genoemd. Op 1 en 2 november begint echte het Mexicaanse volksfeest. De dia muertos wordt... Lees meer

50445764
Neem contact op voor de levertijd
€8,50 € 6,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Mexicaanse Tiara La Pelona ook wel als een Mexicaanse diadeem La Pelona genoemd. Op 1 en 2 november begint echte het Mexicaanse volksfeest. De dia muertos wordt ook wel de de dag van de doden genoemd. De dag van de doden wordt ieder jaar gevierd om de doden te verwelkomen met kleurrijke doodskoppen en kleurrijke kleding met versiersels. Deze kleurrijke Mexicaans Tiara La Pelona met geek,rood en oranje bloempjes met haarlinten en een doods hoofdje zijn verwerkt in de Mexicaanse Tiara La Pelona.

Productspecificaties: Mexicaanse Tiara La Pelona

  • One size fits all
  • materiaal: kunststof
  • Kleur: zoals op de foto
  • Ook verkrijgbaar in verschillende modellen

Dag van de doden Mexicaanse Tiara La Pelona

Dag van de doden Mexicaanse Tiara La Pelona ook wel diadeem genoemd dat door vrouwen wordt gedragen  als haar decoratie. Tijdens de dag van de doden of Halloween thema feesten. PartyCorner heeft dit een hele brede collectie van Tiara's, Halloween kostuums en decoraties. Het is mogelijk om bij PartyCorner online te bestellen of offline op te halen in onze winkel in het centrum van Zaandam.

Mexicaans Tiara La Pelona passend bij het skelet jurkje

Mexicaans Tiara La Pelona passend bij de Mexicaans skelet jurkje voor meisjes van 4 t/m 16 jaar  is de ideale Mexicaanse kleding voor de Dia de los Muertos, of op een Halloween feest. De verschillende kleur accenten ervoor te zorgen dat het skelet jurkje, Het dag van de doden jurkje draag je met vreugde ondanks de naam.

Dag van de doden accessoires bij de Mexicaans Tiara La Pelona

Bekijk de overige de dag van de doden accessoires zoals de schoenen bij het Mexicaans skelet jurkje Dag van de doden dood jurkjes in verschillende  maten.Ook hebben wij vele leuke El Dia de los Muertos accessoires zoals ,Collier dag van de doden, Dag van de doden doodskop maar ook maskers voor kinderen zoals Latex masker Senora Calev en latex masker Senor Calaver zoek je ook nog een Mexicaanse kleding voor volwassene wij hebben een dag van de doden kostuum voor jong en oud.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.