Mexicaans masker zwart kopen

Mexicaans masker zwart kopen

Het dag van de doden mexicaans masker zwart is voor de traditie, Dia de los Muertos, ook wel de dag van de doden genoemd. Het is de dag waarop de doden worden g... Lees meer

53117543
€8,50 € 6,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Het dag van de doden mexicaans masker zwart is voor de traditie, Dia de los Muertos, ook wel de dag van de doden genoemd. Het is de dag waarop de doden worden geëerd en de mensen verkleed de straat op gaan.

De basis van het oogmasker is wit met oogverblindende decoratie van kleuren. Aan de buitenkant van het masker zijn in de vorm van sierlijke krullen typische Mexicaanse details aangebracht. En het gehele omtrek van dit dag van de doden oogmaskers is met een zwarte sierrand afgewerkt.

Dames dag van de doden Mexicaans masker zwart.

Het mexicaans masker zwartis gemakkelijk vast te maken door middel van een lint aan weerszijde van het masker die naar gelang de maat aan elkaar verbonden kunnen worden met een strik of knoop.

Product informatie: Mexicaans masker zwart

  •     Materiaal: kunststof met zwart kleurig band
  •     Kleur: wit met kleurige details
  •     Maat: one size fits most

Combineren met het mexicaans masker zwart.

Wij van PartyCorner verkopen ook bijpassende dag van de doden jurken in diversen modellen in vele varianten en schitterende dames dag van de doden schoenen en en veel meer in onze dag van de doden collectie 2017. in de grootste feestwinkel van Noord-Holland kun je de gehele collectie zien. de 600m² winkelruimte bevindt zich in het centrum van Zaandam hier kan je dit Mexicaans masker zwart ook passen.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.