Metalen handboeien kopen

Metalen handboeien kopen

Met deze Metalen handboeien maak je bijvoorbeeld je politie of sheriff outfit helemaal compleet, gebruik de handboeien voor een Halloween outfit, cosplay of laa... Lees meer

58866362
€3,75 € 2,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Met deze Metalen handboeien maak je bijvoorbeeld je politie of sheriff outfit helemaal compleet, gebruik de handboeien voor een Halloween outfit, cosplay of laat je fantasie losgaan. Er zijn vele dingen waarvoor je deze handboeien kan gebruiken. De Metalen handboeien zijn gemaakt van echt metaal, ze zijn dus niet van plastic en komen met twee sleuteltjes zodat je deze op slot kan zetten en weer kan openen. Combineer deze Metalen handboeien ook met outfits en andere accessoires uit ons assortiment voor een geslaagde look.

Productspecificaties Metalen handboeien:

  • ​Materiaal: Metaal
  • ​Kleur: Chroom
  • ​Bevat: Handboeien, twee sleuteltjes

Metalen handboeien kopen

​Bij Partycorner vind je veel accessoires en kleding voor verschillende thema's, zoals deze Metalen handboeien. Stel jouw ultieme outfit samen door middel van ons uitgebreide assortiment voor een uniek kostuum. Bestel de Metalen handboeien online of kom deze bekijken in onze winkel in het centrum van Zaandam aan de Westzijde. 


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.