Meisjespiet de luxe Zwart / Rood

Meisjespiet de luxe Zwart / Rood

Op zoek naar een pietenpak? zoek niet verder Meisjespiet de luxe is een mooi pak met hoge kwaliteit en het zit comfortabel op het lichaam. het kostuum is leuk g... Lees meer

1383321
€90,75 € 74,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Op zoek naar een pietenpak? zoek niet verder Meisjespiet de luxe is een mooi pak met hoge kwaliteit en het zit comfortabel op het lichaam. het kostuum is leuk gedatalieerd met goede randjes en ziet er netjes uit het meisjespiet de luxe bestaat uit de broek, de jurk en de pet/baret. Meisjespiet de luxe is beschikbaar in de maat XS, S, M, L & XL.

Meisjespiet de luxe

Productspecificatie 

  • Maat:XL
  • Materiaal: 100% polyester
  • Kleurencombinaties: Paars / zwart, Groen / zwart, Zwart / Rood
  • Thema: Sinterklaas

Sinterklaas met Meisjespiet de luxe

Piet is in Nederland en België de hulp van Sinterklaas. Volgens de overlevering komt Piet tijdens het sinterklaasfeest in december de cadeautjes brengen. Hij klimt door de schoorstenen van de huizen als de mensen slapen, om de cadeautjes tot binnen de huiskamer te brengen. In de loop van de eeuwen is de gedaante van de Sinterklaashulp verschillende malen veranderd, van boeman en knecht tot speelse kindervriend. In dit Meisjespiet de luxe kostuum ben jij de vriendin van elk kind!

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.