Meisjes piraat Tessa

Meisjes piraat Tessa

Met ons Meisjes piraat Tessais is er elke dag wel een reden voor een piraten feestje. Denk aan verjaardagen, rapport, diploma of zomaar voor de fun. Voor al dez... Lees meer

621219
€29,50 € 19,25 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Met ons Meisjes piraat Tessais is er elke dag wel een reden voor een piraten feestje. Denk aan verjaardagen, rapport, diploma of zomaar voor de fun. Voor al deze gelegenheden hebben wij een super groot assortiment aan piraat verkleedkleding voor jong en oud. Neem onder anderen de Meisjes piraat Tessa kostuum wat wij in 3 kinder maten leveren. 

Dit meisjes piraat Tessa jurkje met roze accenten is een topper binnen onze piraten kleding kind collectie

Product specificatie meisjes piraat Tessa

  • Maat: 4/6 en 7/9 jaar en 10 / 12 jaar
  • Materiaal:100% polyester
  • Bestaat uit: piraten hoed, piraten jurk met bijpassende piraten riem

Meisjes piraat Tessa kopen?

Meisjes piraat Tessa kopen? Dat doe je online bij PartyCorner. Ook voor het piraten kinderfeest thema hebben wij een uitgebried assortiment feestartikelen en verkleedkleding! Een piratenfeest wordt pas helemaal compleet met de verschillende artikelen, onder anderen de Meisjes piraat Tessa, die aangeboden worden op Partycorner.nl, wij hebben alles voor een piraten thema feest.


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.