Piratenpak meisjes baby kopen

Piratenpak meisjes baby kopen

Piratenpak meisjes baby kopen? Dit Piratenpak meisjes baby bestaat uit een jurk, een jabot en een hoed. Het topje gedeelte van de jurk is rood. Het onderste dee... Lees meer

66362171
€24,50 € 19,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Piratenpak meisjes baby kopen? Dit Piratenpak meisjes baby bestaat uit een jurk, een jabot en een hoed. Het topje gedeelte van de jurk is rood. Het onderste deel is een zwarte rok, bedekt met drie lagen zwart tule stof. De witte kanten bef is versierd met goudkleurige randen. Het Piratenpak meisjes baby wordt door middel van klittenband aan de rugzijde gesloten.

De piratenhoed is gemaakt, zwart vilt stof met een goudkleurige rand en maakt dit Piratenpak meisjes baby compleet. leverbaar in 3 maten 0-6, 6-12 en 12-24 maanden.

Productspecificatie Piratenpak meisjes baby

  • Materiaal: Stof met lycra en vilt
  • Samenstelling: 100% polyester
  • Maten: 0-6, 6-12 en 12-24 maanden
  • Onderhoud: Handwas

Piratenpak meisjes baby online kopen.

Bij Partycorner vind je de leukste kleding en accessoires voor elke leeftijd zoals dit Piratenpak meisjes baby dat gebruikt kan worden voor bijvoorbeeld Carnaval, Halloween of een thema feest. Je kan je dus helemaal uitleven en een unieke outfit samenstellen. Bestel het Piratenpak meisjes baby online of kom deze bekijken en passen in onze winkel aan de Westzijde in het Centrum van Zaandam.


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.