Medaille Winner á 6 stuks

Medaille Winner á 6 stuks

Deze Medaille Winner is leuk als cadeau en zijn speciale medaille voor de top winners om hun te belonen op hun presentatie. Medaille Winner is leuk te geven na ... Lees meer

620394
Neem contact op voor de levertijd
€4,65 € 3,04 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Deze Medaille Winner is leuk als cadeau en zijn speciale medaille voor de top winners om hun te belonen op hun presentatie. Medaille Winner is leuk te geven na een behaald doel of na het spelen van een sport.

Productspecificatie: Medaille Winner

  • Aantal: 6 stuks
  • Kleur: Zie afbeelding
  • Materiaal: Plastic

Medaille Winner online kopen.

Medaille winner kopen? Dat doe je voordelig bij PartyCorner. Dit is een set van zes medailles die jij zelf kan uitreiken. Denk bijvoorbeeld aan de beste student in de klas of iemand die tijdens een sport erg goed presteert.

Medaille Winner voor het uitreiken van prijzen.

Wil jij een group mensen eens leuk belonen op hun presentaties? Bestel dan jouw Medaille Winners en verdeel deze 6 medaille over de deelnemers die de beste presentatie hebben neergezet.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.