Medaille Groot #1 - 3 stuks

Medaille Groot #1 - 3 stuks

Deze Medaille Groot #1 is leuk als cadeau en zijn speciale medaille voor de nummer 1 winnaars om hun te belonen op hun presentatie. Medaille... Lees meer

620395
€4,50 € 2,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Deze Medaille Groot #1 is leuk als cadeau en zijn speciale medaille voor de nummer 1 winnaars om hun te belonen op hun presentatie. Medaille Groot #1 is leuk te geven na een behaald doel of na het spelen van een sport.

Productspecificaties: Medaille Groot #1

  • Aantal: 3 stuks
  • Kleur: Zie afbeelding
  • Materiaal: Plastic

Medaille Groot #1 online kopen.

Medaille Groot #1 kopen? Dat doe je voordelig bij PartyCorner. Dit is een set van drie medailles die jij zelf kan uitreiken. Denk bijvoorbeeld aan de beste student in de klas of iemand die tijdens een sport erg goed presteert.

Medaille Groot #1 voor het uitreiken van prijzen.

Wil jij een groep mensen eens leuk belonen op hun presentaties? Bestel dan jouw Medaille Groot 1 en verdeel deze drie medaille over de deelnemers die de beste presentatie hebben neergezet.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.