Sail Matrozenpakje Amber

Sail Matrozenpakje Amber

Matrozenpakje Amber is een dames matrozenjurkje dat bestelbaar is in de maat medium. Matrozenpakje Amber bestaat uit een matrozen jurk, bijpassende matrozen pet... Lees meer

1758324
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€32,48 € 21,10 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Matrozenpakje Amber is een dames matrozenjurkje dat bestelbaar is in de maat medium. Matrozenpakje Amber bestaat uit een matrozen jurk, bijpassende matrozen petje en een bolero. Matrozenpakje Amber kun je opvallender maken door er enkele matrozen of marine accessoires bij te bestellen. Matrozenpakje Amber komt goed van pas tijdens de Sail Amsterdam 2020.

Matrozenpakje Amber 

Productspecificatie

  • Maat: medium
  • Materiaal: 100% kunstvezel
  • Kleur: wit/blauw
  • Leuke bijpassende kousen apart bestelbaar

Matrozenpakje Amber voor dames

Dit Matrozenpakje Amber voor dames is uniek in model en speciaal in ons collectie opgenomen voor de Sail 2015 in Amsterdam. Draag de Matrozenpakje Amber terwijl je de anderen mariniers uitzwaait. Ook kun je de unieke marine oorbellen bijbestellen zodat dit pak helemaal compleet is!

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.