Matrozenpak sailor

Matrozenpak sailor

Matrozenpak sailor voor als je een matrozenpak wilt kopen. PartyCorner heeft dit witte matrozen pak wat bestaat uit een broek ,shirt kraag rn matrozen hoedje in... Lees meer

1758293
€39,95 € 25,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Matrozenpak sailor voor als je een matrozenpak wilt kopen. PartyCorner heeft dit witte matrozen pak wat bestaat uit een broek ,shirt kraag rn matrozen hoedje in de maat 50/52 en Maat 54/56 in zijn collectie. Matrozenpak sailer kan je online kopen of in onze winkel in Zaandam. kies daarbij uit onze collectie van marine Accessoires voor bij het Matrozenpak sailer

Matrozenpak sailor

Productspecificaties:

  • Maat: 50/52 en Maat 54/56
  • Kleur: wit
  • Materiaal: 100% polyerster
  • Niet brandvertragend

Spierwit Matrozenpak

Matrozenpak is een spier witte heren marine kostuum in het matrozen thema, ideaal voor een marine verkleed feestje. Matrozenpak bestaat uit een matrozen pet, een matrozen shirt en een matrozen broek. Matrozenpak is bestelbaar in de maat Medium maat 50/52 en Large,maat 54/56.

Bij afname van 4 stuks van deze Matrozenpak, geeft Partycorner een groepskorting weg. Een super voordeel voor als jij met een groepje in het zelfde matrozen stijl wilt verschijnen op een matrozen verkleed feestje!


Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.