Matrozenpak kind

Matrozenpak kind

Dit Matrozenpak kind kopen is een heel leuk verkleed kostuum voor u kleine jongen die o zo gek is van boten, varen of de marine. Er bestaat niet leukers dan jou... Lees meer

65526923
€ 14,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Dit Matrozenpak kind kopen is een heel leuk verkleed kostuum voor u kleine jongen die o zo gek is van boten, varen of de marine. Er bestaat niet leukers dan jouw kleine jongen of meisje in dit Matrozenpak kind. Het Matrozenpak kind bestaat uit een broek, shirt en hoedje, het kostuum is leverbaar in de maten 3/4, 5/6, 7/9 en 10/12 jaar. 

Het is gemaakt uit lycra stof en vilt en is 100% polyester. Wij raden aan dat u dit matrozenpak kind met de hand te wassen en niet in de wasmachine om de mooie kwaliteit te behouden.

Matrozenpak kind met matrozen accessoires

In onze web winkel kunt je ook leuke matrozen accessoires voor bij de matrozen kleding vinden Met behulp van de accessoires kunt u de Matrozen look aanvullen of een nieuwe matrozen outfit creeren. U kunt bijvoorbeeld de marine pet combineren met een anker ketting om je nek en een marine ring in de vorm van een anker en u creeert al snel een low-budget matrozen outfit.

Bent u klaar voor een dagje naar de marine dagen,  sail 2020 of maritiem thema feesten? Bestel snel de juiste maat van dit Matrozenpak kind met matrozen accessoires en creëer een geweldige matrozen outfit voor kinderen.

Productspecificatie: Matrozenpak kind

  • Materiaal: Stof met lycra en vilt
  • Samenstelling: 100% polyester 
  • Maten: 3/4, 5/6, 7/9 en 10/12 jaar
  • Onderhoud: Handwas

Matrozenpak kind

Matrozenpak kind is een leuk kostuum voor jouw kleine jongen. Hij zou dit kostuum kunnen dragen gewoon omdat hij het leuk vind of voor speciale gelegenheden zoals bijvoorbeeld de Marine dagen. Het Matrozenpak kind is in de maten 3/4, 5/6, 7/9 en 10/12 jaar leverbaar en zorgt ervoor dat jouw jongen zich als een echte matroos voelt!

 


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.