Matrozenkraag met hoedje

Matrozenkraag met hoedje

Bent u op zoek naar een matrozen kraag? Deze mooie Matrozenkraag voor dames en heren is dan perfect voor jou. Wij hebben deze speciaal ingekocht voor de sail 20... Lees meer

621562
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€8,53 € 5,55 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Bent u op zoek naar een matrozen kraag? Deze mooie Matrozenkraag voor dames en heren is dan perfect voor jou. Wij hebben deze speciaal ingekocht voor de sail 2020. Combineer de Matrozenkraag met matrozen hoedje en petten, kostuums en zelfs matrozen sieraden en alles wat een goed matroos kan dragen aan boord van een party cruise.

Matrozenkraag voor volwassenen met aangehechte rode stropdas wordt geleverd in één maat (one size) en van 100% polyester stof.

Productspecificatie: Matrozenkraag met stopdas

  • Kleur:blauw wit
  • Leverbaar binnen 2-3 werkdagen
  • Maat:one size
  • Materiaal: 100% polyester
  • Bestaat uit:kraag met stropdas 

Matrozenkraag met stropdas voor dames en heren

Een party cruise boeken vergeet niet een matrozenpak met onze matrozenkraag. Deze matrozenkraag is one size fits all en bestaat uit een losse kraag met aangehechte stropdas is geschikt voor dames en heren. Je kunt eventueel ook kijken voor meerdere bijpassende maritiem accessoires op onze webshop of kom een kijkje nemen in onze gezellige winkel in Zaandam aan de Westzijde waar je ook deze matrozenkraag kunt kopen.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.