Matrozen pak

Matrozen pak

Matrozen pak Matrozen pak is een dames kostuum dat bestaat uit een matrozen shirt met matrozen rok en matrozen hoed. Deze carnavalskostuum is verkrijgbaar in de... Lees meer

621357
€22,95 € 15,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Matrozen pak

Matrozen pak is een dames kostuum dat bestaat uit een matrozen shirt met matrozen rok en matrozen hoed. Deze carnavalskostuum is verkrijgbaar in de maat Medium.

Aanverwante feestartikelen voor uw Matrozen pak zoals netkousen of Carnavals pruiken kunt u ook veilig en snel bestellen bij PartyCorner.nl

Matrozen pak is een sexy carnavalskostuum voor vrouwen die graag in een sexy outfit verkleed gaan naar een verkleedfeest of een ander themafeest.

Bij matrozen pak hebben wij een speciale korting! Namelijk bij een minimum afname van 4 stuks ontvangt u van ons een groeps of verenigingskorting, ideaal voor als je met een groep verkleed wilt gaan.

De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.