Matrozen jurkje Cutie

Matrozen jurkje Cutie

Matrozen jurkje Cutie heeft de kleuren rood en blauw en is vooral een bescheiden matrozen jurkje. Zoals de naam al zegt. Dit halter jurkje is volledig bewerkt m... Lees meer

13453361
Binnenkort leverbaar
€34,95 € 14,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Matrozen jurkje Cutie heeft de kleuren rood en blauw en is vooral een bescheiden matrozen jurkje. Zoals de naam al zegt. Dit halter jurkje is volledig bewerkt met een schattige matrozen uitstraling voor de sail 2020 of de marine dagen. Matrozen jurkje Cutie is bestelbaar in de maat XS, M/L en XL. Matrozenjurkje Cutie bestaat uit een marine blauw matrozen jurkje, gestreepte decollete en bijpassende matrozen baret.

Ons Matrozen jurk Cutie is een bescheiden matrozen kostuum voor dames. Bekijk ook de bijpassende accessoires onder het categorie matrozen accessoires

 
Productspecificatie Matrozen jurkje Cutie

  • Kleur: rood en blauw
  • Maat: XS, M/L en XL
  • Materiaal: 100% polyester
  • Bestaat uit: matrozen jurk, en matrozen baret
  • Bijpassende schoenen, apart bestelbaar

Matrozen jurkje Cutie kopen

Matrozen jurkje Cutie kopen? Dat kun je online doen maar ook kun je langskomen in onze winkel in Zaandam waar je ook nog eens alle matrozen artikelen goed kunt bekijken. Ook voor de heren hebben wij genoeg keus in ons matrozen collectie!

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.