20 stuks Masker Venetië 5 kleuren

20 stuks Masker Venetië 5 kleuren

Wil jij tijdens het feesten er mysterieus uit zien koop dan deze Italiaanse Masker Venetië. Bekijk dan onze 5 verschillende kleurige Italiaanse maskers Venetië ... Lees meer

619741
€84,50 € 59,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Wil jij tijdens het feesten er mysterieus uit zien koop dan deze Italiaanse Masker Venetië. Bekijk dan onze 5 verschillende kleurige Italiaanse maskers Venetië in een speciale verkoop van 20 stuks in één doos die leuk te combineren zijn met onze prachtige cape's . Maak je outfit compleet met Masker Venetië voor een Italiaans feest of gemaskerd bal.

Masker Venetië is alleen als om doos leverbaar van 4 stuks in 5 kleuren verkrijgbaar heeft zilver kleurige applicaties en zwarte struisvogel veer dit goedkope oogmasker voor dames met zijn sierlijke veer die gemakkelijk om je hoofd te bevestigen zijn.

Product specificatie oog masker Venetië

  • Kleuren: rood, wit, zwart en blauw, paars
  • Aantal 20 stuks
  • Materiaal: kunststof
  • Bevestiging met een elastiek

20 Venetiaanse oogmaskers Venetië

Wil jij tijdens het feesten er mysterieus uit zien koop dan deze Italiaanse Masker Venetië. Ga dan snel dit Venetiaanse oogmasker Venetië kopen? Dat doe je zowel online als in onze winkel in Zaandam. Behalve de Venetiaanse oogmasker hebben wij nog veel meer maskers in ons assortiment.

.


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.