Oogmasker luxe kat in 3 kleuren

Oogmasker luxe kat in 3 kleuren

Dit oogmasker luxe kat is in 3 kleuren leverbaar en stelt de kop van een kat voor. De puntige katten oren en lieve ogen  met goud kleurige wimpers en lange snor... Lees meer

619761
€3,25 € 2,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Dit oogmasker luxe kat is in 3 kleuren leverbaar en stelt de kop van een kat voor. De puntige katten oren en lieve ogen  met goud kleurige wimpers en lange snorharen. Het Oogmasker luxe kat is gemakkelijk met een elastiekje om te doen Ideaal om je als cat woman te creëren.

Productspecificatie: Oogmasker luxe kat in 3 kleuren

  • Kleuren: zwart, wit en goud kleurig
  • Bestel baar in: maat one size fis all
  • Materiaal: hard kunststof
  • Leeftijd advies: vanaf 10 jaar


Dit artikel is afgeprijsd en gaat uit ons assortiment, op = op! Dit Oogmasker luxe kat  in 3 kleuren artikel is nog maar beperkt leverbaar!

oogmasker luxe kat ook wel masker cat genoemd Masker Cat 

Dit Masker Cat kunt u online bestellen via onze webshop Partycorner.nl. Met een snelle levering sturen wij dit Masker Cat naar u thuis, Partycorner.nl heeft een groot assortiment feestartikelen. Accessoires of aanverwante producten voor Masker Cat kunt u ook bij ons bestellen! Bij Partycorner.nl kunt u online bestellen en offline ophalen.De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.