Masker Butterfly 5 kleuren ass.

Masker Butterfly 5 kleuren ass.

Ben jij op zoek naar een goedkoop oogmasker, bestel dan dit Masker Butterfly en je avond kan niet meer stuk. Door de karakteristieke vorm van dit oo... Lees meer

619762
€1,95 € 1,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Ben jij op zoek naar een goedkoop oogmasker, bestel dan dit Masker Butterfly en je avond kan niet meer stuk. Door de karakteristieke vorm van dit oogmasker ben je niet alleen mysterieus maar ook onherkenbaar. Dit masker Butterfly is te bestellen in 5 verschillende kleuren.

Produktspecificatie: Masker Butterfly
  • Materiaal: kunststof
  • Kleur: rood, geel, blauw, wit en zwart
  • Maat: one size fits most
  • Aanbevolen leeftijd: vanaf 14 jaar
  • Voorzien van: elastiek aan de achterzijde

Koop dit goedkope oogmasker Butterfly

Je uitnodiging is binnen voor je eerste gemaskerde bal. Koop dit goedkope oogmasker Butterfly bij PartyCorner en bestel tevens een mooie cape in dezelfde kleur voor een mysterieuze uitstraling. Je kunt ook gezellig een kijkje nemen in onze winkel in Zaandam aan de Westzijde om onze gehele collectie aan kleding en accessoires te bewonderen en te passen. De koffie staat altijd klaar.

 

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.