Gestreepte Marine tas

Gestreepte Marine tas

Gestreepte Marine tas heeft een marine blauw koord zodat de marine handtas makkelijk gedragen kan worden. Dit thema tasje marine is voorzien van een blauw wit g... Lees meer

54921110
Neem contact op voor de levertijd
€10,50 € 6,83 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Gestreepte Marine tas heeft een marine blauw koord zodat de marine handtas makkelijk gedragen kan worden. Dit thema tasje marine is voorzien van een blauw wit gestreept design met aan de voorzijde een maritieme applicatie van een goud kleurig geborduurd anker.

Door zijn afsluiting met een rits kun je deze gestreepte Marine tas kopen met een veilige opberg vak voor jouw portemonnee en je telefoon zodat jij rustig bij de Sail 2020 of de marine dagen in Den helder rustig en veilig rond kunt lopen.

Door zijn handzame afmeting van 32 x16 cm is deze Gestreepte Marine tas kopen een leuke marine accessoires bij je marine outfit

Product specificaties Gestreepte Marine tas 

  • Kleur: blauw wit gestreept
  • Materiaal: 100% katoen
  • Inclusief: goud kleurige anker applicatie
  • Maten: 33cm x 16 cm

Gestreepte Marine tas kopen

Behalve dat je de gestreepte Marine tas kopen kunt bij PartyCorner, hebben wij nog veel meer marine en matrozen kostuums voor jong en oud. Je kunt het zo gek niet bedenken, wij trekken alles uit de kast om de juist passende marine outfit voor jou te vinden. Breng ook een bezoek aan onze winkel in Zaandam waar je alles kunt passen en zelf jouw marine outfit kunt samenstellen als je deze gestreepte marine tas kopen gaat.

.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.