Marine pump Ankertje

Marine pump Ankertje

Onze vintage geïnspireerde Marine pump Ankertje geven elke damesmatrozen outfit een beetje retro nautische glamour. Deze blauwe lakschoenen met witte accenten e... Lees meer

2786224
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€31,50 € 20,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Onze vintage geïnspireerde Marine pump Ankertje geven elke damesmatrozen outfit een beetje retro nautische glamour. Deze blauwe lakschoenen met witte accenten en het blauwe ankertje zijn oh-zo leuk en sexy.

Productspecificaties Marine pump Ankertje:
  • Aanbevolen leeftijd: 12 jaar en ouder
  • Kleur: Blauw
  • Maat: 37 / 38 / 39 / 40 / 41
  • Hak hoogte: ± 10 cm

Marine pump Ankertje

Onze blauwe Marine pump Ankertje met lage plateau zool en hoge hakken van circa 10 cm, hebben een glanzende laklaag. Aan de achterzijde en voorkant van de hak-schoen is een blauw ankertje afgebeeld. Door de goede pasvorm, blijven deze Marine pumps met Ankertje de hele dag comfortabel zitten.

Marine schoenen

PartyCorner presenteert je dit seizoen deze dames marine schoenen met hoge hak. Comfort en stijl verzekerd door het opvallend design met de marine print, de perfecte pasvorm en het design van deze hippe pump maakt jouw marine kleding tot één geheel.Bij een grote afname van marine pumps krijg jij van ons een groeps of verenigingskorting, ideaal voor als jij met een groep meiden in het bezit wilt zijn van deze sexy marine pumps.


Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.