Marine oorbellen clips

Marine oorbellen clips

PartyCorner is van alle markten thuis. Zo heeft PartyCorner ook een geheel nieuwe marine thema in haar collectie opgenomen. Waaronder deze prachtige Marine oorb... Lees meer

13212827
€ 4,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

PartyCorner is van alle markten thuis. Zo heeft PartyCorner ook een geheel nieuwe marine thema in haar collectie opgenomen. Waaronder deze prachtige Marine oorbellen clips die voorzien zijn van een klep-methode waardoor je de oorbellen gemakkelijk vast kunt klemmen aan je oorlel.

Productspecificatie Marine oorbellen clips:
  • Kleur: nep goud met kralen
  • Materiaal: kunststof
  • Detail: clips oorbellen
  • Thema: marine

Marine oorbellen clips

Wat is er nou leuker om bij elke verkleed oufit bijpassende accessoires te hebben? PartyCorner is de grootste webwinkel van Nederland en zorgt ervoor dat alle thema's zo volledig mogelijk zijn. Zo ook het thema 'marine'. De Marine oorbellen clips zijn maar een klein detail van de gehele collectie. Want behalve deze marine oorbellen, hebben wij nog veel meer Marine artikelen.


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.