Marine oorbellen clips

Marine oorbellen clips

Speciaal voor de Sail die in 2020 gehouden word in Amsterdam zijn deze Marine oorbellen clips ingekocht. Waaronder deze prachtige oorbellen die voorzien zijn va... Lees meer

13212827
€ 4,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Speciaal voor de Sail die in 2020 gehouden word in Amsterdam zijn deze Marine oorbellen clips ingekocht. Waaronder deze prachtige oorbellen die voorzien zijn van een klep-methode waardoor je de oorbellen gemakkelijk vast kunt klemmen aan je oorlel. De Marine oorbellen clips zijn gemaakt van kunststof en maar in 1 maat bestelbaar.

Marine oorbellen clips Productspecificatie:

  • Kleur: nep goud met kralen
  • Materiaal: kunststof
  • Detail: clips oorbellen
  • Thema: marine

Marine oorbellen clips

Wat is er nou leuker om bij elke verkleed oufit bijpassende accessoires te hebben? zoals de Marine oorbellen clips PartyCorner is de grootste webwinkel van Nederland en zorgt ervoor dat alle thema's zo volledig mogelijk zijn. Zo ook het thema 'marine'. De Marine oorbellen clips zijn maar een klein detail van de gehele collectie. Want behalve deze marine oorbellen, hebben wij nog veel meer Marine artikelen.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.