Heren Mad Hatter outfit

Heren Mad Hatter outfit

Mad Hatter outfit uit de Tim Burton film Alice in Wonderland. Dit complete kostuum bestaat uit een jasje, broeken hoed zonder pruik. Maat XL. Wij zijn allemaal... Lees meer

88864430
€44,95 € 39,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Mad Hatter outfit uit de Tim Burton film Alice in Wonderland. Dit complete kostuum bestaat uit een jasje, broeken hoed zonder pruik. Maat XL.

Wij zijn allemaal wel een beetje gek als het om kostuum kopen gaat. Met de verscheidenheid aan gekke kleuren aan kan jij met dit Mad Hatter-outfit voor volwassen een beetje gek gedragen. Het Hatter-kostuums is gerepliceerd van de films van Tim Burton Disney, Alice in Wonderland en Alice Through the Looking Glass.

Heren Mad hatter outfit

Productspecificaties: 

  • Kleur: Zie afbeelding
  • Maten:one size fits most
  • Materiaal: 100% polyester
  • Bevat: jas, broek, gilet met hoed en strik

Mad hatter outfit kopen online voor heren,

Mad hatter outfit kopen online voor heren! Ben je gek geworden ik ben bang van wel. . Maar ik zal je een geheim vertellen heb je wel eens een normaal mens gezien. Alle mensen zijn gek. "De Mad Hatter is zoals gewoonlijk gek en jij kunt ook zijn als je je kleedt in een van zijn vele grillige, niet passende en kleurrijke kostuums.

Bij PartyCorner vind je een ruime keuze aan leuke outfits, kleding en accessoires. Zoals dit Mad hatter outfit combineer ook verschillende accessoires om jouw outfit te laten opvallen. Wil dit leuke Mad hatter outfit kopen online voor heren, of eerst even bekijken of passen kom dan naar onze winkel in het centrum van Zaandam aan de Westzijde​waar je dit heren Mad Hatter outfit ook kopen kan.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.