Speelgoed machinepistool met geluid

Speelgoed machinepistool met geluid

In onze collectie van wapens vindt je natuurlijk de Speelgoed machinepistool met geluid van plastic naar jouw keuze. Deze nagemaakte Machinepistool is een Ameri... Lees meer

16758796
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€9,27 € 6,01 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

In onze collectie van wapens vindt je natuurlijk de Speelgoed machinepistool met geluid van plastic naar jouw keuze. Deze nagemaakte Machinepistool is een Amerikaanse mitrailleur van kunststof in de leger kleuren en maakt jouw leger outfit compleet. Koop deze Speelgoed machinepistool en wordt de generaal van jouw leger.

Gebruik ons uitgebreide assortiment om jouw ultieme leger outfit samen te stellen voor bijvoorbeeld Carnaval of Halloween. Bestel online dit Speelgoed machinepistool met geluid of kom deze bekijken in onze winkel aan de Westzijde in het centrum van Zaandam waar je ook dit Speelgoed machinepistool met geluid ook kopen kunt.

Speelgoed machinepistool 

Productspecificaties:

  • Kleur: legerkleur
  • Materiaal:kunststof
  • lengte:56 cm
  • Geschikte leeftijd: groep vanaf  9+ jaar
  • Niet brandveilig
  • Niet geschikt voor kinderen beneden de 3 jaar

Speelgoed machinepistool met geluid

Machinepistool met licht en geluid Effect werkt op batterijen is een nagemaakte mitrailleur is een Speelgoed Machinepistool van kunststof in de leger kleuren en maakt jouw leger outfit compleet. Bij Partycorner vind je leuke kostuums zoals deze leger kostuum voor dames heren en kinderen maar ook  accessoires voor veel andere thema's en gelegenheden.

Gebruik ons uitgebreide assortiment om jouw ultieme leger outfit samen te stellen voor bijvoorbeeld Carnaval of Halloween. Bestel dit Speelgoed machinepistool met geluid online of kom deze bekijken in onze winkel aan de Westzijde in het centrum van Zaandam waar je ook dit Speelgoed machinepistool met geluid ook kopen kunt.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.