Luxe witte bloemenkrans haar ketting

Luxe witte bloemenkrans haar ketting

Prachtige verfijnde witte bloemenkrans haar ketting, bestaande uit 18 diversen subtiele wit kleurige bloemen aan elkaar geregen haar ketting. Door prachti... Lees meer

52865417
Neem contact op voor de levertijd
€7,75 € 5,05 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Prachtige verfijnde witte bloemenkrans haar ketting, bestaande uit 18 diversen subtiele wit kleurige bloemen aan elkaar geregen haar ketting. Door prachtig wit lint aan de achterzijde heeft deze bloemenkrans haar ketting altijd een perfecte pasvorm. De bloemen krans kan gedragen worden in zowel los als opgestoken haar. Aangezien deze haar ketting matched bij iedere Hawaii of hippie outfit.

De luxe witte bloemenkrans haar ketting van PartyCorner is een sieraad voor het haar! die in het haar of op het hoofd gedragen kan worden. Deze luxe haar decoratie ketting is een echt haar mode product dat van weggeweest opnieuw een must have item is geworden.

Productspecificatie: Witte bloemenkrans haar ketting

  • Kleur: wit
  • Aantal bloemen: 18
  • Maat: one size fits all
  • Materiaal: kunststof

luxe witte bloemenkrans haar ketting. De Haaraccessoires 2018

De haaraccessoires 2018 luxe witte bloemenkrans haar ketting van PartyCorner is een sieraad voor het haar! Er zijn verschillende kleuren die in het haar of op het hoofd, om het hoofd gedragen kunnen worden. Combineer deze prachtige witte bloemenkrans haar ketting met een  leuke Hawaii krans wit voor een feestje? Bij ons tref je maar liefs 60 soorten Hawaii kransen aan. Hawaii slinger wit is ook geschikt voor andere doeleinden zoals een dance event feest, tropical party of Beach Party.

 

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.