luxe pietenpak rood/blauw

luxe pietenpak rood/blauw

Zeer luxe Fluwelen Pietenkostuum met cape in rood met blauw satijn, de Pietenuitrusting Malaga bestaat uit een jas met cape, broek en baret. Deze luxe gesneden ... Lees meer

80592692
€399,50 € 349,95 Incl. btw, Gratis verzending!
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Zeer luxe Fluwelen Pietenkostuum met cape in rood met blauw satijn, de Pietenuitrusting Malaga bestaat uit een jas met cape, broek en baret. Deze luxe gesneden fluwelen- uitvoering verfraait met lux satijn in zowel de broek als de jas en de binnenkant van de cape die tevens afneembaar is wat uitstekend afgewerkt is met zeer fraai goud borduur werk van goudgalon band en applicatie's.

luxe pietenpak rood/blauw

Productspecificatie:

  • Kleur: blauw/roze
  • Materiaal: fluweel en satijn
  • Maat: S M L XL en XXL
  • Bestaat uit: broek, jas, cape en baret,

luxe pietenpak rood/blauw voor hoofdpiet

Bij Partycorner vind je leuke pieten kostuums zoals deze luxe pietenpak rood/blauw   maar ook sinterklaas kleding en accessoires. Gebruik ons uitgebreide assortiment om jouw ultieme pieten outfit samen te stellen. Bestel dit luxe pietenpak blauw/zeeblauw of kom deze bekijken en passen in onze winkel aan de Westzijde in het centrum van Zaandam waar je ook dit luxe pietenpak rood/blauw ook kan kopen kunt.

luxe pietenpak is is leverbaar in 5 verschillende kleurcombinaties en in de maten S M L XL en XXL wat uitermate geschikt is om als hoofdpiet gedragen te worden.

 

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.