luxe pietenpak blauw/zeeblauw

luxe pietenpak blauw/zeeblauw

Zeer luxe Fluwelen Pietenkostuum met cape in blauw met zeeblauw satijn, de Pieten outfit Malaga bestaat uit een jas met cape, broek en baret. Deze luxe gesneden... Lees meer

80599733
€399,00 € 349,50 Incl. btw, Gratis verzending!
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Zeer luxe Fluwelen Pietenkostuum met cape in blauw met zeeblauw satijn, de Pieten outfit Malaga bestaat uit een jas met cape, broek en baret. Deze luxe gesneden fluwelen- uitvoering verfraait met lux satijn in zowel de broek als de jas en de binnenkant van de cape die tevens afneembaar is wat uitstekend afgewerkt is met zeer fraai goud borduur werk van goudgalon band en applicatie's.

luxe pietenpak blauw/zeeblauw

Productspecificatie:

  • Kleur: blauw/roze
  • Materiaal: fluweel en satijn
  • Maat: S M L XL en XXL
  • Bestaat uit: broek, jas, cape en baret,

luxe pietenpak blauw/zeeblauw en accessoires

Enkele maten van de luxe pietenpak blauw/roze zijn niet direct op voorraad maar kunnen binnen 1 tot 3 werkdagen als nog geleverd worden. voor meer informatie contact ons even.

Bij Partycorner vind je leuke pieten kostuums zoals deze luxe pietenpak blauw/zeeblauw maar ook sinterklaas kleding en accessoires. Gebruik ons uitgebreide assortiment om jouw ultieme pieten outfit samen te stellen. Bestel dit luxe pietenpak blauw/zeeblauw of kom deze bekijken en passen in onze winkel aan de Westzijde in het centrum van Zaandam waar je ook dit luxe pietenpak blauw/zeeblauw ook kan kopen kunt.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.