luxe oogmasker webster

luxe oogmasker webster

Een rijkelijk versierd zilver grijs masker voor dames voorzien van prachtige zilver/zwart spinnenwebdetails en een zwarte roos Een mooi zilver/zwart oogmasker v... Lees meer

34171091
Neem contact op voor de levertijd
€9,95 € 8,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Een rijkelijk versierd zilver grijs masker voor dames voorzien van prachtige zilver/zwart spinnenwebdetails en een zwarte roos Een mooi zilver/zwart oogmasker voor Halloween. Combineer deze met onze tutu spider zodat het luxe oogmasker webster nog beter tot zijn recht komt. Kijk voor een uitgebreid overzicht online op PartyCorner.nl voor nog veel meer oogmaskers. Ook ben je van harte welkom in onze winkel in Zaandam aan de Westzijde. De koffie staat klaar.

Productspecificaties: luxe oogmasker webster
  • Gemaakt van: geplastificeerd kunstof
  • Voorzien van een roos en vogel veren
  • De stof is voor zien van een spinneweb design
  • Maat: one size fits all
  • Kleur: zoals op foto
  • Minimale leeftijd: vanaf 14 jaar

Oogmasker voor een gemaskerd bal

Het hele idee achter een gemaskerd bal is om je onherkenbaar te laten zijn. Je wordt uitgenodigd op een halloween fees,t je wilt gemaskerd gaan in een extravagant halloween kostuum, wat is jouw stijl? Dit halloween luxe oogmasker voor een  gemaskerd bal lijkt op een Venetiaanse masker en is dan ook als zodanig te gebruiken, alleen de spinnenweb designs geven aan dat deze luxe oogmasker voor een gemaskerd bal ook met Halloween draagbaar is.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.