Luxe Mijter TV sint

Luxe Mijter TV sint

Luxe Mijter TV sint is de koker mijter passend bij het sinterklaas mantel T110 & T111.om een sinterklaas kostuum compleet te maken. Deze mijter heeft de ori... Lees meer

82384972
€199,95 € 169,50 Incl. btw, Gratis verzending!
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Luxe Mijter TV sint is de koker mijter passend bij het sinterklaas mantel T110 & T111.om een sinterklaas kostuum compleet te maken. Deze mijter heeft de originele blik van de outfit die de TV sint altijd aan had en de meeste kinderen meteen herkennen.

Luxe Mijter TV sint 

  • Kleur: rood met goud kleurige stenen
  • Model: koker mijter 
  • Materiaal: fluweel
  • Binnenkern voorgevormd kunstof
  • Thema: Sinterklaas
  • Kleur: Zie afbeelding

Luxe Mijter TV sint fluweel online kopen.

Voor het passen van een Luxe Mijter TV sint kunt u gerust bellen voor een afspraak dit kan overdag maar er moet natuurlijk voor gezorgd worden dat dit niet door kinderen gezien word.

Ook is een Luxe Mijter TV sint te huren. Voor afspraken en prijzen voor het huren van een Sinterklaas artikel of geheel kostuum kunt u bellen met onze klantenservice. Of voor meer informatie over Sinterklaas outfits kunt u ook gerust onze winkel in Zaandam bezoeken voor eventuele vragen.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »