Luxe markiezin jas

Luxe markiezin jas

Luxe markiezin jas, ook wel slipjas genoemd, hebben wij in onze collectie opgenomen in de kleuren van de regenboog.Deze markiezin jas is een originele markiezen... Lees meer

32041721
€79,50 € 74,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Luxe markiezin jas, ook wel slipjas genoemd, hebben wij in onze collectie opgenomen in de kleuren van de regenboog.Deze markiezin jas is een originele markiezenjas die aan alle eisen van gay parade voldoet! Deze zeer luxe markiezin jas is gevoerd en gemaakt van een hoge kwaliteit luxe stof voorzien van prachtige applicaties op de schouders.

Luxe markiezin jas als rainbow outfit

Kies jij voor dames rainbow outfit draag dan met trots de regenboog kleuren en toon wie je werkelijk bent. Ga voor onze regenboog outfit en accessoires. We hebben regenboog hoeden, boa's, sjerpen in alle kleuren van de regenboog. Bekijk ook onze pruiken in kleuren die de natuur nooit gebruikt.

Rainbow outfit 

Rainbow outfit is een geheel gevoerd kostuum in top kwaliteit, Rainbow zijn zeer mooie theater kwaliteit gevoerde jassen in een exclusieve print.Deze Rainbow outfit is exclusief voor de gayparade.
Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.