Goedkope Kerstmanpak met Baard

Goedkope Kerstmanpak met Baard

Als Kerstman verkleed maar niet teveel uitgeven? Dat kan met deze Goedkope Kerstmanpak! Voor deze prijs kunt u het gerust vuil laten worden. Onze Goedkope Kerst... Lees meer

1486636
€25,25 € 21,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Als Kerstman verkleed maar niet teveel uitgeven? Dat kan met deze Goedkope Kerstmanpak! Voor deze prijs kunt u het gerust vuil laten worden. Onze Goedkope Kerstmanpak bestaat uit jas, broek, muts, baard en riem. Dit kostuum is alleen beschikbaar in een one size. Met dit Goedkope Kerstmanpak bent u in één keer klaar u heeft alleen nog een slee met rendieren nodig.

Luxe Kerstmanpak

Productspecificaties 

  • Kleur: (Zie afbeelding)
  • Maat: One size fits all
  • Materiaal: 100% Polyester
  • Bevat: Jas, Broek, Muts en Baard
  • Exclusief: Overhemd, Schoenen, Bel en Bril

Kerst kostuums

Nog even en dan is het weer kerst. PartyCorner is er op tijd bij en biedt je een ruime collectie in een leuke gevarieerde serie kerstkleding/kostuums. De meeste van ons kijken jaarlijks weer reikhalzend uit naar de gezellige dagen met kerst. Veel mensen hebben leuke etentjes met familie in het vooruitzicht en er worden er vele cadeaus gekocht voor onder de kerstboom. Bij deze leuke feestdagen hoort natuurlijk ook kerstkostuums en zo zie jij er met kerst leuk uit!

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.