Luxe cape wit Dusk

Luxe cape wit Dusk

Luxe cape wit Dusk maakt je ijzingwekkend mysterieus. Wil jij een luguber uiterlijk hebben? Draag de Luxe Cape wit Dusk. Wil je als een intimiderende man of vro... Lees meer

7071959
€15,95 € 12,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Luxe cape wit Dusk maakt je ijzingwekkend mysterieus. Wil jij een luguber uiterlijk hebben? Draag de Luxe Cape wit Dusk. Wil je als een intimiderende man of vrouw naar je griezelfeest gaan, draag dan een Halloween witte cape. Partycorner heeft die capes met die uitstraling. De luxe cape wit Dusk wit is een cape met een prachtige capuchon.

Productspecificaties
  • Cape met capuchon
  • Stof:100% polyester
  • Maat:one size lengte 180cm
  • Kleur:wit voor vrouw en man draagbaar
  • Niet geschikt voor kinderen beneden de 3 jaar
  • Aanbevolen leeftijd: 14 jaar en ouder

Witte Cape met capuchon


Deze witte Cape met capuchon is gemaakt voor verschillende doeleinden voor een Halloween of Gothic party. Deze schoudermantel is vervaardigd uit witte katoenachtige stof. Deze witte cape is een mooie aanvulling op je carnavalskleding. Voor zowel  dames als heren draagbaar. Nog indrukwekkender is dat de cape is voorzien capuchon die zowel op als los hangend een extra dimensie geeft. De witte mantel heeft een lengte van 180cm en valt ruim boven de enkels, dit is natuurlijk afhankelijk van je lichaamslengte.

De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.