Luxe Cape Dusk Zwart

Luxe Cape Dusk Zwart

Griezelkleding Skelet maken je erg mysterieus. Wil jij een lugubere look hebben? Draag de Luxe Griezelkleding Skelet. Wil je op een intimiderende man of vrouw l... Lees meer

7071543
€15,95 € 12,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Griezelkleding Skelet maken je erg mysterieus. Wil jij een lugubere look hebben? Draag de Luxe Griezelkleding Skelet. Wil je op een intimiderende man of vrouw lijken draag een Halloween cape. Partycorner heeft die capes met die uitstraling. De Luxe Cape Dusk Zwart is met een capuchon.

Productspecificaties

  • Cape met capuchon
  • Stof: 100% polyester
  • Maat: one size lengte 180cm
  • Kleur: zwart
  • Niet geschikt voor kinderen beneden de 3 jaar
  • Aanbevolen leeftijd: 14 jaar en ouder

Zwarte Gothic Cape met capuchon


Deze zwarte Gothic Cape met capuchon is gemaakt voor verschillende party's zoals
een halloween of Gothic party. Deze schoudermantel is vervaardigd uit zwarte katoenachtige stof. Deze cape is een rijke aanvulling op bijna elke Halloween outfit. Voor zowel dames als heren draagbaar. De mantel heeft een lengte van 180cm en valt ruim boven de enkels. Let op!!!! de lengte van de cape is natuurlijk afhankelijk van je lichaamslengte.

De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.