Luxe boa rood extra dik

Luxe boa rood extra dik

De Luxe boa rood extra dik is perfect voor vele feestelijke aangelegenheden, met de Luxe boa rood extra dik zul jij zeker opvallen!Deze boa in de kleur rood is ... Lees meer

6211691
€12,25 € 7,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

De Luxe boa rood extra dik is perfect voor vele feestelijke aangelegenheden, met de Luxe boa rood extra dik zul jij zeker opvallen!Deze boa in de kleur rood is ook leuk te combineren met vele kostuums. De Luxe boa rood extra dik is van goeie kwaliteit, je kunt deze boa dus altijd gebruiken. Onmisbaar met de kerst of een party met als thema: Burlesque. Door de mooie warme kleur rood ben jij de meest opvallende ster van de avond. Kijk ook gerust eens bij onze uitgebreide collectie accessoires, bv. een sigarettenpijpje, je waant je in de jaren '30. PartyCorner.nl biedt vele mogelijkheden.
  • Extra dik
  • Kleur: Rood
  • Lengte: 1,80m
  • gewicht 80 gr

Toppers 2017                             


Gaan de Toppers in 2017 weer naar de Arena in Amsterdam of zoeken ze een andere locatie in 2017. De dresscode vanToppers 2017 is nog niet bekend maar zodra het bekend is gaan wij,  van PartyCorner.nl,  traditiegetrouw weer als eerste een volledige Toppers 2017 colletie presenteren. Toppers kleding 2017 en toppers accessoires worden exclusief ontworpen voor PartyCorner.nl. Toppers 2017 bestaat weer uit René Froger, Gerard Jolingen en  Jeroen van der Boom of wordt het muziekstokje overgedragen. Met dit toppers trio en vele gastoptredens gaat jaarlijks het populaire muziekfeest in mei van start,  het  meezing muziekspektakel van het jaar. Jij kunt erbij zijn met je eigen speciale toppers outfit. Je complete toppers outfit 2017 kun je gemakkelijk bestellen bij PartyCorner in Zaandam,  20 minuten rijden van de Arena. Bezoek regelmatig onze website voor het nieuwe thema van Toppers 2017 en kies jouw bijpassende Toppers 2017 outfit.

Wil jij komen kijken naar onze collectie kom dan naar onze winkel in Zaandam onder het genot van een kopje koffie en natuurlijk jouw favoriete muziek.
Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.