Luipaard masker roze

Luipaard masker roze

Luipaard masker in de kleur roze Met dit dieren masker laat je het wilde dier in je los. Het oogmasker heeft het motief van een trendy luipaard. Dit luipaard ma... Lees meer

26159522
€2,75 € 2,25 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Luipaard masker in de kleur roze Met dit dieren masker laat je het wilde dier in je los. Het oogmasker heeft het motief van een trendy luipaard. Dit luipaard masker is versierd met roze glitters en snorharen. Met een zwarte  band aan beide zijden van het masker kun je het masker op je eigen maat van je hoofd afstemmen.

Productspecificatie:Luipaard masker
  • Oogmasker
  • kleur:roze met luipaard print
  • Maat: one size
  • Bevestiging: door elastieke band

Luipaard masker bij een luipaard kostuum  bestellen

Wil je bijvoorbeeld een lekker kort en sexy luipaard jurkje bestellen of ben je op zoek naar een Luipaard masker roze waarbij je partner het lekker warm krijgt. Van complete luipaard kostuums tot mysterieuse luipaard maskers met een roze fluwelen print van een luipaard. jurkjes en verschillende luipaard maskers als accessoires, je kunt ze gemakkelijk online bestellen.

Bij PartyCorner kun je altijd bestellen, ook wanneer het luipaard masker niet op voorraad is. We zullen het aan je verzenden zodra deze beschikbaar is. Bij het plaatsen van je bestelling, sturen we je een e-mail met de verwachte datum van levering.
Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.