Realistische luipaard masker kopen

Realistische luipaard masker kopen

Het luipaard masker van foam heeft een realistische maar toch leuke blik. Ook is het masker mooi gekleurd dat dit masker één van de leukste dieren maskers maakt... Lees meer

58923977
€6,75 € 4,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Het luipaard masker van foam heeft een realistische maar toch leuke blik. Ook is het masker mooi gekleurd dat dit masker één van de leukste dieren maskers maakt. Kies voor dit grappige realistische luipaard masker om jouw feest outfit compleet te maken en er leuk gekleed bij te lopen. Een masker als deze is uiteraard leuk bij een feest waar het thema is dat niemand zijn gezicht toont.

Een realistische luipaard masker online kopen dat comfortabel zit omdat er voldoende ruimte zit rond de ogen voor voldoende zicht en rond de mond voor voldoende ventilatie.

Productinformatie: Luipaard masker

  • Materiaal: foam
  • Kleur: Zie afbeelding
  • Maat: one size fits all
  • Advies leeftijd: vanaf 12 jaar
  • Type: Half masker

 

Realistische luipaard masker online kopen.

Wil je dit Realistische luipaard masker passen? Kom gerust eens langs in onze winkel in Zaandam aan de Westzijde om onze maskers te bekijken en te passen. Ook hebben wij een uitgebreid assortiment aan dieren kleding en accessoires zodat jij altijd jouw perfect outfit kan samenstellen.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.