Luchthoorn - Drijfgas vrij

Luchthoorn - Drijfgas vrij

Met deze luchthoorn maak je lawaai voor 10 bij elk evenement, laat je hoooooooooorn! De luchthoorn is drijfgas vrij dus bevat geen brandbare inhoud. Handig voor... Lees meer

6871703
€16,95 € 12,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Met deze luchthoorn maak je lawaai voor 10 bij elk evenement, laat je hoooooooooorn! De luchthoorn is drijfgas vrij dus bevat geen brandbare inhoud. Handig voor tijdens een sportevenement zoals het WK of EK. De toeter heeft het vermogen van een misthoorn.

Mist of stadion toeter

De echte luchthoorn met losse vulling is te gebruiken als scheepstoeter voor veiligheid, maar ook als stadion toeter met een volume van maar liefst 100 decibel aan milieuvriendelijk lawaai.

Productinformatie
  • Inhoud: Niet brandbare vulling FCKW-vrij
  • Geluid: circa 100 decibel
  • Dit artikel is geen speelgoed
Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »