Lime groen toppers pruik

Lime groen toppers pruik

Lime groen pruik is verkrijgbaar in de maat one size fits all! Deze pruik is ook verkrijgbaar in 15 andere spetterende kleuren.Deze lime groen pruik is een 10 j... Lees meer

6021666
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€11,90 € 7,73 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Lime groen pruik is verkrijgbaar in de maat one size fits all! Deze pruik is ook verkrijgbaar in 15 andere spetterende kleuren.
Deze lime groen pruik is een 10 jaar toppers pruik uit onze 10 jaar toppers accessoire collectie voor een 10 jaar toppers party.
Iets toevoegen aan jouw outfit met een leuke uitstraling? Laat dan je keuze vallen op de Lime groene pruik. Hiermee zul je zeer zeker opvallen.

Lime groen Toppers pruikNatuurlijk kunt u deze Lime groen toppers pruik ook bestellen voor het aankomende toppers feest van 2014! Het thema van het toppers feest dit jaar is namelijk 10 jaar toppers omdat dit nu het tiende toppers feest word!

Wij wensen u een fijn toppers 2014 met onze Lime groen toppers pruik!
Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.