lichtgevende pompoen

lichtgevende pompoen

Lichtgevende pompoen voor Halloween. Deze pompoen is leuk als accessoire bij een Halloweenfeest. De ogen en mond geven een leuk lichteffect. Spookachtig aanbod... Lees meer

41548058
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€13,30 € 8,65 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Lichtgevende pompoen voor Halloween. Deze pompoen is leuk als accessoire bij een Halloweenfeest. De ogen en mond geven een leuk lichteffect.

Spookachtig aanbod Halloween-artikelen voor elk horror- of griezelfeestje, bekijk de lichtgevende pompoen en zie de schrikwekkende lage prijs PartyCorner.nl!

lichtgevende pompoen

Productspecificaties:

  • Hangdecoratie
  • Brandvertragend
  • Maat:(16 cm)
  • Kleur: Weergeven op de afbeelding
  • Halloween versieringen

Halloween versieringen lichtgevende pompoen

Het is bijna 1 en 2 november . Ben jij er al klaar voorde Dag van de doden? wij bieden jou een groot assortiment Halloween versieringen om je feestje helemaal compleet te maken.

Bekijk de diverse Dag van de doden decoratie Halloween accessoires dat PartyCorner online aanbied of bezoek onze winkel te Zaandam.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.